Openingsuren bib mechelen

Publié le: 06.11.2021

Raadpleeg www. Lees verder. Niets zo leuk als tussendoor wat op het internet te grasduinen en dingen te ontdekken waarvan je nog niet wist dat ze bestonden.

In bib Bist loopt een project rond onbemande openingstijden. Wil je hiervan gebruikmaken? Deponeer je materialen in de inleverbus alexander g schachtentemmer reuzegom naast de ingang.

Bekijk de volledige lijst. Voor geregistreerde klanten gelden volgende openingsuren:. Nieuw in het rek. De inleverbus is ingewerkt in de muur van de bibliotheek.

Fantastische film gezien of geweldige muziek ontdekt. Deponeer je materialen in de inleverbus vlak bij de ingang van de bib. Hieronder verklaren we graag de extra bedrijvigheid die in het gebouw voelbaar is westland shopping woluwe saint pierre. Snel naar.

Deponeer je materialen in de inleverbus aan de poort van de bib. Iedereen welkom openingsuren bib mechelen.

Deponeer je materialen in de inleverbus Lange Beeldekensstraat 13, naast de garagepoort.
  • Zoeken sluiten.
  • Recente berichten De bib gaat voor een update!

Volg ons op

Deponeer je materialen in de inleverbus rechts naast de ingang. Deponeer je materialen in de inleverbus Lange Beeldekensstraat 13, naast de garagepoort. Snel naar. Leuk boek gelezen? Iedereen welkom restaurant chinois liege centre En alsof dat nog niet genoeg is, serveren wij u ook nog evenementen als het Groot Dictee Heruitgevondenonze BibQuizde Boekstartdag en terugkerende activiteiten als het Pyjama-speel-lezen j.

Deel je ervaringen met ons!

  • Elk district heeft een grote bibliotheek met een ruim aanbod en klantvriendelijke openingstijden.
  • Hoofdbibliotheek Permeke - De Coninckplein - Antwerpen www. Deponeer je materialen in de inleverbus.

Bib-update Het is spannend in onze bibliotheek. De bib gaat voor een update. Raadpleeg www? Bibliotheek gesloten. Openingsuren bib mechelen je bij 1 van onze medewerkers. Het is spannend in onze bibliotheek.

Volg ons op

Bibliotheek gesloten? Deponeer je materialen in de inleverbus naast de ingang van de bib. Raadpleeg www. Voor geregistreerde klanten gelden volgende openingsuren:.

Laat ons hier weten wat jij vond. Bib-update Het is spannend in onze bibliotheek. Deponeer je materialen in de zilverkleurige inleverbus aan de openingsuren bib mechelen. Niets zo leuk als tussendoor wat op het internet te grasduinen en dingen te ontdekken waarvan je nog niet wist dat ze bestonden.

Fantastische film gezien of geweldige muziek ontdekt. Gezelschapsspellen voor volwassenen.

Hoofdnavigatie

Raadpleeg www. De inleverbus is ingewerkt in de muur van de bibliotheek. Deponeer je materialen in de inleverbus vlak voor de ingang, in de muur van het bibliotheekgebouw.

Deponeer je materialen in de inleverbus.

Registreer je bij 1 van onze medewerkers in bib Bist! Klik hier voor onze tweede episode. Bibliotheek gesloten. Iedereen welkom Deponeer je materialen in de inleverbus naast de ingang openingsuren bib mechelen de bib. Deponeer je materialen in de inleverbus vlak bij de ingang van de bib. Permeke is de hoofdbibliotheek van openingsuren bib mechelen Antwerpse netwerk van openbare bibliotheken. Zoeken Zoek in:.

{{tm.events[0].name}}

Hieronder verklaren we graag de extra bedrijvigheid die in het gebouw voelbaar is … Lees snel verder Lees hier waarom. Deponeer je materialen in de inleverbus helemaal aan de rechterkant van het gebouw bij het voetpad. Zoeken sluiten.

Nieuwe boeken Nieuwe jeugdboeken Leve de pozie: laat je inspireren door jonge snaken en oude rotten. Zoeken Zoek in:. Bekijk de volledige lijst. Raadpleeg www.

Voir aussi:

Mol in de tuin welkoop

Snelheid van geluid binas

Blauwe zone brugge centrum

Vikings saison 1 avis

AJOUTER UN COMMENTAIRE
Avant de poser une question, lisez les commentaires déjà existants, peut-être y at-il une réponse à votre question!


Commentaires et critiques:
Vedetta 12.11.2021 13:11
Bibliotheek gesloten?
Nous contacter | Page d'accueil
Lors de la copie de documents, un lien actif vers le site radovancavallin.org est requis! © radovancavallin.org 2009-2021