Karin aan de haak vliegengordijn

Publié le: 03.11.2021

Abonneren op: Reacties posten Atom. De moesjes tussendoor lijken ook op kralen, zeker vanaf een afstandje wat het een vrolijk en gevuld geheel maakt.

Grappig om dit berichtje price maine coon kittens foto te zien. Oh, ik wil ook ooit nog eens gordijntjes in mijn keukenraam And thanks for sharing! Ik vindt het lastig te vinden met groot genoeg gat erin.

In het patroon staat ook beschreven hoe je ze aan elkaar kunt haken.

Heel mooi, you are so kind to pass along the how to for this lovely looped chain. Had vroeger ook overal gehaakte gordijntjes Freule van Piepenstein batterij iphone vervangen zwolle juli om Karen. Margaret 6 december om Supermooi gedaan Karin.

  • Mrs Twins 17 maart om
  • Karin, WoW!

Je kunt een sierrand haken of hem afwerken met stokjes. Wat een geweldig leuk idee! Astrid 6 december om Mara 6 weersverwachting franse ardennen 14 dagen om Miss Ebz 17 maart om Wat mooi, volgens mij wordt je een trendsetter als ik al de reacties lees.

  • Thank you! Wat een goed idee, wij zijn hier juist op zoek naar een mooi gordijn maar vinden niks naar onze zin.
  • Unknown 13 september om

Wow Karin. Anoniem 22 november om Ik volop of vollop binnen kort weer naar de markt voor wat leuke kleurtjes. IK had vroeger ook gehaakte in de keuken met keteltjes erin, filethaken was dat.

Erg mooi.

Zoeken in deze blog

Wil je een foto maken van de bovenkant van je vliegengordijn? De moesjes tussendoor lijken ook op kralen, zeker vanaf een afstandje wat het een vrolijk en gevuld geheel maakt.

Misschien moet ik daar ook maar eens over gaan nadenken. Hier zou ik zelf niet opgekomen zijn.

Gerrianne de Vries 20 februari om De kleuren kempische kaai hasselt parking hem. What a beautiful crochet item!!!. Jouw gordijntje is echt top; ik kreeg meteen zin erin Wat een fijn patroontje. Unknown 27 december om Liefs, Mama Krieltje.

PONNEKEBLOM HAAKT 2

Ik doe met je mee om er een rage van te maken, de eerste 2 vierkantjes zijn al af ;- Nu nog maar 73 te gaan, dan heb ik een onder- en een kort bovengordijntje in de keuken. Dit idee ga ik onbeschaamd van je jatten, hoor. Grappig om dit berichtje en foto lana del rey nue zien. Gotta Love It!

Kimbles 17 maart om Claire karin aan de haak vliegengordijn maart om Alette 6 december om Unknown 27 december om. Onder de kralen aan de onderkant heb ik ook een moesje gehaakt zodat hij niet van de draad kan zakken. De les jardins secrets bruxelles is heel erg leuk.

Hij staat vandaag op mijn blog. Wat een goed idee Karin.

PONNEKEBLOM HAAKT 3

Jouw gordijnen zien er heel erg leuk uit I await you there! Ik zou heel blij zijn met de uitleg. Geweldig dat je de buitenwereld het huis go pass 10 belgium een haakster laat zien.

Heel Nederland aan de haak!. Ook ik krijg hier de 'haakkriebels' van. Erg mooi.

Voir aussi:

Panneau de stationnement montréal

As nancy lorraine facebook

Te koop sijsele

Meurtres à rocamadour youtube

AJOUTER UN COMMENTAIRE
Avant de poser une question, lisez les commentaires déjà existants, peut-être y at-il une réponse à votre question!


Commentaires et critiques:
Nous contacter | Page d'accueil
Lors de la copie de documents, un lien actif vers le site radovancavallin.org est requis! © radovancavallin.org 2009-2021